Nyakas Noémi üzente 12 éve

Itt végre mindent megtudtam az oldalról :)

Válasz

Kemény Katalin üzente 13 éve

Kedves Emma!
Használj vékony damilt0,14-est vagy 0,16-ost!Horgászboltba lehet venni!

Válasz

vörös emma üzente 13 éve

Kedves GYÖNGYFŰZŐ TÁRSAIM!
Légyszi segítsetek abban, hogy mit tegyek, ha a kásagyöngyön a 3. szál damilt már borzasztó nehezen lehet áthúzni?
Köszi:vorosemma@gmail.com

Válasz

Keczán E. Mariann üzente 13 éve

Kedves Andrea!
Ha elakadsz a feltöltésben, küldj egy üzit,és segítek!

Üdv

Marica

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Még új vagyok nálatok és a gyöngyfűzésben is. Apránként majd rakosgatok fel képeket....persze a szabályok betartásával.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Minden ponttal egyetértek, mint - szerintem - az ide látogató többség. Nagyon szép alkotások vannak, a jó kép meg minden közösségben alapfeltétel. Több külföldi közösségben is benne vagyok, érdekes módon ott nincs durva lehurrogás, remélhetőleg a segtségeddel itt is követhető lesz ez a magaviselet - arra célozva, aki tette...
Mindenkinek jó alkotgatást!

Válasz

Keczán E. Mariann üzente 13 éve

Kedves Erzsébet!
Köszönöm a biztató szavakat, a közösség azért jó, mert benne is jó emberek vannak. Ez a működésének a titka. És ennek örülök.
Manapság nem dicsérik az embert, még ha meg is érdemelte volna. De itt nem marad el.
: )

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 13 éve

Én nagyon szeretem ezt az oldalt ,mindig megnézem a leg újabb készitményeket. Én csak gyönyörködni, és csodálkozni tudok és szoktam ezen az oldalon, hogy milyen szép új alkotás készűlt el. Igen persze nem esik jól aki sokat dolgozik egy gyűrűn vagy éppen egy gyönyörű szép nyakláncon, hogy a munkáját olyan emberek kritizálják, akik ezt a tevékenységet meg sem tudnák valósitani. Azok az emberek nem ide tartoznak, nem kell a kritikájukat komolyan venni, igen tudom ez mégis csak fáj , de csak azzal kell törődni,hogy hány nem értő ember tud kis és nagyon szép dolgoknak örűlni, és a más sikerének tud gratulálni,és biztatni! Mariann nem szabad ezeknek az embereknek a buta kritizálását szivre venni, a többsége szereti és ennek kell örűlni, na és további sikereket kivánok: Erzsike

Válasz

Krahulcsán Ferencné üzente 13 éve

Nem tudom kiről van szó, és kit illetett sértően a hozzászólásával, de teljes mértékben igazatok van! Ide csak az jöjjön közénk, aki normálisan tud legalább kommunikálni a kedves és társaságot kereső emberekkel! Az olyanok ne is keressék szerintem az emberek társaságát, hanem bujdokoljanak el!

Válasz

Manda Eszter üzente 13 éve

Gyönyörű dolgokat csináltok,én sajnos csak gyönyörködni járok ide,a szemem nem igazán alkalmas már a fűzésre
Mandáné Eszter

Válasz

Keczán E. Mariann üzente 13 éve

várjuk szeretettel!

Válasz

Szabó Péterné üzente 13 éve

Zsuma Szabóné

Én most jelentkeztem. Szeretném jól érezni magam köztetek és megmutatni amit hobbyból csinálok.

Válasz

toth iren üzente 13 éve

Köszönöm! Hasznos tájékoztatás.Es természetesen 1-et értek az etikettel is. Gyalázkodni nem kell idejönni.-sőt máshova sem.Igaz hogy én csak gyönyorködni járok ide késziteni csak nagyon egyszerü darabokat tudok -amivel itt inkább nem dicsekszem.Talán majd egyszer.Gratulálok a sok ügyes kezü embereknek .-továbbá sok sikert a munkájukhoz!

Válasz

Keczán E. Mariann üzente 13 éve

Kedves Gyöngyi!
A képeket a következőképpen töltheted fel: KÉPEK fül, azon belül a jobboldali sávban a képek feltöltésére kattintasz, aztán kiválasztod a megfelelő mappát ( ha pl. gyöngygallért csináltál, akkor a Nyakláncok (gyöngygallérok) mappába kell tenned. Aztán kiválasztod a képeket a számítógépedről, és irány a feltöltés!

Válasz

Polk Gyongyi üzente 13 éve

Ne haragudjatók egy picit le maradtam.Anyit értek valaki ki vetközött emberi mivoltából.Remélem ki zárták .Viszont el árulhatnátok hogyan teszitek fel a képeket amit éppen meg csináltatok ,nem nekem de a lányomnak sem sikerült . (pedig nagyon szerettem volna)Amit utoljára be fejeztem nekem nagyon tetszi s a környezetemben midenkinek. Sziasztok további jó nézelődést Polkné gyongyi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm szépen a gyors intézkedést. De ugy gondolom az ilyen ronda szájú és rosszindulatu ember nem való ebbe a jó kis közösségbe. Eddig itt csak nagyon kedves embereket ismertem meg akik csupaszivek és végtelenül kedvesek, aranyosak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó ez az oldal, nagyon szeretem. De lenne egy olyan megjegyzésem, hogy az ilyen borbála lakatost valahogy ki kellene szűrni. Ha ő nem tud fűzni olyanokat mint a többiek akkor nincs semmi joga kritizálni a másikat, ráadásul ilyen trágár szavakkal. Felháborít.

Válasz

Turiné M Viktória üzente 13 éve

Valóban jó ha van valamilyen formában szabály. Teljesen egyetértek, hogy csak saját alkotások képeit tegye fel mindenki. Valanilyen különgeges képet, alkotást talál valaki, azt megoszthatja a forumban. Sajnosnos én már jártam úgy, hogy a munkámat valaki feltette egy másik klubba, anélkül, hogy feltüntette volna, hogy nem az ő alkotása.

Válasz

Gulyás Mónika üzente 13 éve

Egyet értek mindenben főleg,hogy kizárólag mindenki a saját alkotását tegye fel!

Válasz

Tóthné Éva üzente 14 éve

Nagyon jó lesz. Átláthatóbb lesz az oldal.

Válasz